Tysta rum i kontorslandskap har stärkt Vi-känslan hos Kommuninvest

Telefonboks i et kontorlandskab har styrket Vi-følelsen hos Kommuninvest

Læs om, hvordan vi hjalp Kommuninvest i denne inspirerende kundecase, hvor telefonboks har øget medarbejdernes trivsel og tilhørsforhold. Nu kan Kommuninvests medarbejdere arbejde uforstyrret under deres møder og uden at blive forstyrret af unødig baggrundsstøj.
Campus Nyköping valgte telefonbokse fra Wulff Læsning Telefonboks i et kontorlandskab har styrket Vi-følelsen hos Kommuninvest 4 minutter Næste Telefonbokser som løsning på det øgede behov for mødelokaler hos Volumental

Telefonboks for et bedre arbejdsmiljø: En kundecase om, hvordan vi hjalp Kommuninvest

Stille rum for et bedre arbejdsmiljø: En kundecase om, hvordan vi hjalp Kommuninvest.

Arbejdspladsen skal være et sted, hvor folk føler sig motiverede og inspirerede til at arbejde deres bedste. Det er en udfordring at skabe en bæredygtig arbejdsplads, der både er værdiskabende og tiltrækkende, som samtidig skal leve op til de nye krav til produktivitet, samarbejde og trivsel i en foranderlig tid – især efter pandemien. Men med de rette ressourcer kan arbejdspladsen blive et inspirerende sted for medarbejdernes trivsel.

Kommuninvest er en finansiel virksomhed ejet af kommuner og amter. De arbejder for at hjælpe deres ejere, med at finansiere forskellige projekter og virksomheder ved at levere finansielle løsninger og rådgivning. HR-generalist Sabiha varetager de fleste HR-spørgsmål, herunder arbejdsmiljø- og personaleforhold hos Kommuninvest.

En medarbejderundersøgelse hos Kommuninvest viste en ny udfordring på kontoret, der var dukket op efter pandemien. Pandemien havde påvirket arbejdet hjemmefra til at blive det nye normale, så da restriktionerne til sidst blev ophævet, og det blev muligt at vende tilbage til kontoret, blev der bemærket en ændring.

Medarbejderne var blevet mere følsomme over for lyde og lettere distraheret. Ifølge Sabiha har personalet rapporteret om problemer med at arbejde og kommunikere effektivt med kunderne på kontoret, da kollegerne kunne høres i baggrunden. Sabiha siger "Det viste sig, at der manglede mindre lokaler til teammøder til den digitale del af arbejdet...".

Efter pandemien var det også en udfordring at motivere personalet til at være på kontoret kontra derhjemme.

Kommuninvinvest gik herefter i gang med at lede efter telefonbokse, der passede til deres behov. Det er dog ikke første gang, at Kommuninvest kommer i kontakt med telefonboks men de har haft et større telefonboks siden før. Men de ville prøve et nyt firma og kom så i kontakt med Wulff Beltton.

kvinde sidder inde i HIDE stille værelse

Kommuninvest har placeret 3 Hide Mini Office Mødebokse på række i et åbent kontorlandskab mellem to afdelinger, som omkring 30 personer deler. Hvor de telefonboks har en ekstra funktion udover lyddæmpning, fungerer de også som rumdeler.

Telefonbokse bruges til både digitale kundemøder, interne møder og træning. "De fungerer meget godt som studie... det ser professionelt ud, og lyden er god," siger Sabiha. Da Sabiha skulle beskrive Hide Mini Office med tre ord, valgte hun "Stylish, Efficient and Simple".

Men Sabiha understreger, at " det mest imponerende ved de telefonbokse var lydreduktionen". Kommuninvest kan nu holde møder og træninger uden at forstyrre eller blive forstyrret af andre.

Telefonboks gør en forskel på arbejdspladsen

På spørgsmålet om, hvordan telefonbokse har haft indflydelse på arbejdsmiljøet, svarer Sabiha: “ Positivt. Der er mindre støjgener, hvis du har et møde, tager du det som regel i standen i stedet for at tage det ved din plads og forstyrre dine kollegaer selvfølgelig”. Vælger du det rigtige s, er de telefonbokse en rentabel investering for samarbejdet og trivslen på arbejdspladsen, bekræfter Sabiha:

"Nu er det mere rentabelt i form af en Vi-følelse i, at du måske alligevel vælger at komme på kontoret, fordi du har et sted, hvor du kan holde dine møder"

Sabiha synes, at telefonboksen har gjort en forskel og fremhæver netop, at de har bidraget med " mindre indblanding, lettere tilgængelighed og en professionalisme i digitale møder."

Stille lokaler gør en forskel på arbejdspladsen


Medarbejderne i Kommuninvest er meget tilfredse med telefonbokse og det viser, hvordan velvalgte ressourcer, i dette tilfælde telefonboks, kan forbedre en arbejdsplads og øge medarbejdernes trivsel og tilhørsforhold. Nu kan Kommuninvests medarbejdere arbejde uforstyrret under deres møder og uden at blive forstyrret af unødig baggrundsstøj.

Er det på tide, at din arbejdsplads foretager den samme forandring? Invester i telefonboks og oplev den positive indflydelse, de har på arbejdsmiljøet og medarbejdernes trivsel.

Interesseret i Telefonboks?

Kontakt os her for et tilbud

Lej telefonbokse og mødebokse

Tips til læsning!

Installation af mødebokse

7 ting du skal overveje, før du køber te3lefonbokser