Livingroom Coworking Space valde telefonbås och förbättrade arbetsmiljön

Livingroom Coworking Space valgte telefonbokse og forbedrede arbejdsmiljøet

Livingroom Coworking space har skabt en moderne arbejdsplads i Gustavsberg havn, hvor folk trives og føler sig inspirerede.

Med et nøje gennemtænkt æstetisk interiør er dette et coworking-rum, der virkelig inspirerer.

INEX Partners, logistikcenter Læsning Livingroom Coworking Space valgte telefonbokse og forbedrede arbejdsmiljøet 3 minutter Næste Campus Nyköping valgte telefonbokse fra Wulff

På dette kontor kan du arbejde i et moderne og dynamisk arbejdsmiljø og dele din tid med ligesindede. Med sine 500 kvadratmeter kreative rum har dette coworking-rum alt, hvad du behøver for at drive din virksomhed fremad i et fantastisk miljø.

Stue Varmdö Skjul Telefonboks

En vigtig del af arbejdsmiljøet er akustikken, især i et åbent kontormiljø som Livingroom Coworking Space. For at imødekomme denne udfordring kontaktede Linda på Livingroom Coworking Space Wulff Beltton.

Efter en nøje overvejelse af forskellige muligheder, valgte Livingroom Coworking Space at investere i HIDE telefonbokse fra Wulff Beltton. De valgte disse sengebåse, fordi de var overkommelige og kunne fås med egefiner som materiale til ydervæggene, som passer perfekt ind i det moderne kontorlandskab.

Skjul SINGLE med exidor

Telefonkabiner bidrager med hensyn til et roligere miljø

Telefonboksen er i et af kontorets mest værdsatte lokaler kendt som "kirken". Rummet har en loftshøjde på 5 meter og væggene er beklædt med utrolige vinduer, der slipper smukt lys ind. Selve lokalet rummer 24 kontorpladser, og der er derfor placeret to telefonbokse, så de, der sidder på kontoret, kan tage imod opkald og længere møder uden at forstyrre andre, der arbejder i samme lokale.

Skjul Enkelt telefonboks

Dan, der lejer en plads på kontoret, oplyser, at han bruger telefonboksen flittigt. Da Dan skulle beskrive telefonkabinerne, og hvad de kommer med til arbejdspladsen, udtaler han: "De bidrager til et mere stille miljø, hvor man viser respekt for hinanden" . Hvilket bekræftes af en anden kvinde, der lejer plads på kontoret 2 dage om ugen. Hun fortæller, at hun ikke selv har brugt dem så meget, men siger, at mange andre gør, hvilket hun synes er godt for at undgå at blive forstyrret.

Telefonboksen bruges hovedsageligt til telefonopkald. Linda, der arbejder og vedligeholder kontoret, oplyser, at formålet med, at de fik telefonkabinerne, var:

"Fordi det er et åbent kontorlandskab, skal du kunne tale uforstyrret og ikke forstyrre andre"

Telefonbokse gode til telefonopkald eller private møder

Wulff Beltton var også med til at arrangere monteringen af ​​telefonkabinerne og Linda er meget tilfreds med behandlingen og servicen gennem hele købsprocessen. Telefonkabinerne har virkelig bidraget til at forbedre arbejdsmiljøet på Livingroom Coworking Space. Telefonkabiner har gjort det muligt for folk at arbejde i et mere uforstyrret og roligere miljø, når de skal besvare opkald eller holde private møder.

Skjul Telefonboks i Gustavsberg

Afslutningsvis er Livingroom Coworking Space et sted, hvor folk kan arbejde i et inspirerende miljø og føle sig som en del af et fællesskab. Det er en arbejdsplads, hvor detaljerne betyder noget, og hvor alt er nøje gennemtænkt for at skabe et produktivt og kreativt arbejdsmiljø. Telefonboksen er et godt eksempel på, hvordan en simpel løsning kan gøre en stor forskel for at skabe et bedre arbejdsmiljø for folk, der arbejder i et åbent kontorlandskab.

Drømmer du om en roligere og mere produktiv arbejdsplads? Udforsk vores imponerende udvalg af stille rum her!